+32 488 32 60 98 info@madowsgym.be
Selecteer een pagina

Become a MADOW

Join

VANAF

€150/3mo

FITNESS

VOEDINGSBEGELEIDING

VOEDING + GYM

PERSONAL TRAINING

Diensten

Fitness
Posing
1 OP 1
OPMETING
BOXING
COACHING

Testimonials

“Ik heb al bij voorgaande coaches heel wat taferelen meegemaakt, coaches die het doen voor het geld. Matt is mijn beste keuze ooit gemaakt, hijbehandeld me echt als persoon en niet als nummer hij ondersteunt mij echt wel zoals ik verwacht van een coach en nog beter dan dat. Hij heeft me ook de zelfzekerheid gegeven op vele vlakken. Op vlak van mijn eerste wedstrijd en om steeds beter te doen keer op keer in gym is er voor iedereen wel wat, ik zou iedereen hier naartoe sturen ook al ben ik niet van de buurt, deze gym en persoon verdient dit gewoon.”
A. Coenen

“Sinds korte tijd door een kennis terecht gekomen bij Matt en Madow’s Gym. Ik Had veel struikelpunten op vlak van training en voeding maar de coaching is zo flexibel dat er voor elk wat wils is en hij je kan helpen met al je doelen. De gym heeft letterlijk de beste toestellen die je zelfs in andere gyms in België niet vind. En de oldschool sfeer geeft voor mij ook een grote meerwaarde, dit zijn de toestellen die misschien wat ouder ogen, maar de beste kwaliteit zijn. “
A. Fiers

“Na een hele tijd twijfelen heb ik besloten om mij te laten coachen door Matt van Madow’s Gym. Een van mijn beste beslissingen van 2020. Ik heb enorm veel vooruitgang geboekt op de tijd dat ik bij Matt zit! Qua voedingsschema is er echt enorm veel variatie! “Schema-eten” is nog nooit saai of eentonig geweest! Qua communicatie is Matt in mijn ogen enorm sterk op alle vlakken van zowel juist en correct trainen tot het juist berekenen van voeding, hij antwoord enorm snel, duidelijk en luistert echt naar zijn mensen die hij begeleid! Problemen worden altijd meteen besproken en aangepakt! De gym in Oudenaarde is een van de leukste hardcore gyms te vinden in de buurt. Alle toestellen zijn van topkwaliteit en perfect onderhouden! Ik raad de coaching bij Matt echt enorm aan! Zeker een aanrader als je fysiek en mentaal een duwtje in de juist richting wilt om een prachtige fysiek te creëren en een sterke mindset! Zijn mindset en zijn motivatie geeft hij volledig over naar de mensen die hij begeleid en dat is de reden waarom hij bij iedereen resultaat boekt 🙏💪”
M. Gielen

“Madow’s gym , een super toffe gym met een echte bodybuilding sfeer en concept , kwaliteit toestellen die je elke spiergroep op alle vlakken kan aanpakken voor optimale spiergroei, over deze fitness en apparatuur is nagedacht, een sociale aangename eigenaar die altijd klaar staat voor je te helpen bij het uitvoeren van je oefeningen en die je kan aanspreken om 1 op 1 begeleiding bij te volgen waar je de juiste en correcte bewegingen zal gaan aanleren wat belangrijk is voor kwetsuren weg te houden. Al bij al .. een all in one oldschool hardcore gym met de juiste en correcte sfeer 💪”
L. Van Hole

“Ik had reeds zelf al aantal jaren ervaring met trainen maar wou toch zien wat er kon gebeuren als ik er een coach bij haalde, daarom kwam ik via een goede vriend in contact met Matt.
Ik heb sinds die dag geen enkel moment spijt gehad van de coaching die ik kreeg en de dingen die ik aangeleerd werd onder andere het correct leren poseren omdat we besloten op wedstrijdniveau te werken samen. Ik overtrefte mezelf en kon de resultaten die we bereikten op korte termijn nauwelijks zelf geloven, maar ik bleef ten alle tijde in mijn coach geloven. Hij wist perfect waar hij mee bezig was.
Ik zou zelf bijna durven zeggen dat hij mijn lichaam beter kent dan ikzelf.
Nu we een aantal wedstrijden met zeer mooie plaatsen hebben afgesloten , ben ik ondertussen al volop aan het opbouwen met orders van de coach om binnenkort grootser en nog sterker,droger uit te pakken als we onze comeback maken. De plaats waar dit alles gebeurt is in Madows, waar iedereen traint met een doel en visie en waar we toch 1 familie onder elkaar zijn.”
J. Antoin

“Madow’s gym is een top gym met veel goede toestellen zoals Panatta, gym80, hammer strenght. Veel freeweight toestellen waar je zowel als starter of gevorderde de nodige progressie op blijft boeken. De gym is ook compleet. Voor iemand die graag/hard traint met de juiste mindset is daar aan het goede adres.”

D. Putzeys

“Als je een familiaire fitness zoekt is Madow’s gym de plaats waar je moet zijn. Je vindt er top materiaal, een top mentaliteit en sfeer. Wie daar traint mag er zeker van zijn dat men vooruitgang zal boeken! De kennis van de eigenaar is ook wat elke sporter daar waaedeerd, geeft altijd een eerlijke mening en zal je helpen met het bereiken van je doelen. Groot of klein, jong of oud? Deze man weet alles.”

S. Baute